Sokağa davet ettiler

Sokağa davet ettiler Sokağa davet ettiler
A- A+
Reklam

Uzun süredir Bolu CHP Teşkilatlarının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı görmezden gelmelerine, CHP Bolu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Okay Özcan son verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın gerek Belediye çalışmalarında gerekse de siyaset sahnesinde yaşadığı süreçlerde sessiz kalarak bir anlamda yalnız bırakan CHP Bolu teşkilatlarından ilk tepki CHP Bolu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Okay Özcan’dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Tele1 kanalında yayınlanan Ayrıntılar programına konuk olan Başkan Tanju Özcan’ın açıklamalarına sert bir üslupla cevap veren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ı eleştiren Özcan; “Seçilmiş bir Belediye Başkanına ‘çapsız’ ‘densiz’ ‘hadsiz’ gibi hakaretler sarf etmek ne demek? Yaptığı iddia edilen olumsuz eylemler ile ilgili birinin yargılanmasını istemek bir vatandaşın temel hakkı değil mi?1 diye sordu.

Ülkede insanları aç olduğunu iddia ederek Milletvekili Arzu Aydın’ı sokağa çıkmaya davet eden CHP Bolu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Okay Özcan; “Ülkemizde insanlar aç. Hem adalete hem barışa hem de sükûnete. Bu kadar yoksulluk, yolsuzluk ve yorgunluk yaşanırken bunlara sessiz kalıp, halkın iradesi ile alay edercesine seçilmiş bir belediye başkanına hakaretler savurmak, milletin vekiline yakışmaz. Milletin vekiline yakışan, ekonomik zorlukların altında ezilen vatandaşın, esnafın, çiftçinin derdine çare bulmak, onların seslerini duyulmayan makamlara duyurmak olmalıdır. Yüzünüz varsa sokağa çıkın, esnafı ve çiftçiyi gezin. Yüzünüz varsa mazlumlaştırdığınız halkı bir dolaşın bakalım. Ne Türkiye’ye ne Bolu’ya… Sadece birilerine hizmet sağlayıp, Karaçayır’da 7 yıldır bitiremediğiniz havuzla, Bolu’ya getiremediğiniz yatırımlarla mı Başkan Özcan’ı hedef alacaksınız? Halkın feryatlarına kapattığınız kulağınızla dinlediğiniz seçilmiş Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, halkın sesi değil rantın sesi olduğunuz ağızınızla hakaret etmeniz kabul edilemez” açıklamasında bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler